Cara Nak Download Video Di Laptop/Komputer

Cara Nak Download Video Di Laptop/Komputer
Hahaha . Kali ni nak ajar download lagu atau apa2 video yang korang nak dengan mudah .
Nak tahu takk ?
Hahaha okeyhhh
First pergi kat sini -> KeepVid
Pastu, open new tab then, bukak YouTube .

Dah bukak youtube , cari la lagu or pape yang korang nak then copy link tersebut .
Then, bukak KeepVid tadi ,
Pastekan dekat tempat yang disediakan .



Lepas dah paste tekan [DOWNLOAD] yang warna kelabu tu .
Warning ! : Jangan tekan download yang lain nnti benda lain yang korang download
Lepas korang dah tekan , dia akan mucul macam satu list bnyak2 kan?
Hah pilih la korang nak yang macam mana .
Done ! Then,check kat korang punye "Download" kt komputer korang .




No comments:

Post a Comment

Annyeonghaseyo! Terima Kasih kerana sudi membaca :) Jangan lupa tinggalkan komen tau? Harsh words are not allowed.