Freebies:Icon Shoutbox Domokun

Freebies:Icon Shoutbox Domokun

Sekarang ni musim Domokun.Kalau sayagi mana-mana je mesti ada patung Domokun yang comel-comel ni sampaikan ada je yang obses dengan patung Domo ni dan orangnya ialahD'ya Marshmello.Huhu, macam semalam syapergi jalan-jalan and ada gerai yang menjual beg Domokun ni.Sumpah lawa tapi tak jadi beli sebab bajet bulan ni lari.Haaih,melalut pulak aku ni.Okay, hari ni mood baik nak bagi freebies icon shoutbox Domokun ni.Pada para peminat Domokun, khas untuk kamu. =D




http://i1101.photobucket.com/albums/g422/Dekya135/ShoutDOmo.png

Lawa tak? Dah ambil tu like dan comment selalu ;)

No comments:

Post a Comment

Annyeonghaseyo! Terima Kasih kerana sudi membaca :) Jangan lupa tinggalkan komen tau? Harsh words are not allowed.