Tutorial Buang Ads/Iklan di Google Chrome

Tutorial Buang Ads/Iklan di Google Chrome

Hey hey there!! Korang pernah tak tengah online (google chrome) dekat satu page,then tiba-tiba dekat page tu penuh dengan iklan kiri kanan..Mesti pernah kan?

Memang sangat rimas dan menguji kesabaran sebab dah la iklan tu besar ,kadang-kadang ada yang tak elok pula..Hadoii..


So khas untuk pengguna google chrome,Diya nak kenalkan dekat korang semua extension di google chrome yang boleh buang iklan di google chrome.


1.Pergi sini

2.Then click button biru di atas Add to chrome

3.Tunggu dan biarkan dia automoatic install di google chrome anda.

4.Done

And now enjoy your online session without interference =)

No comments:

Post a Comment

Annyeonghaseyo! Terima Kasih kerana sudi membaca :) Jangan lupa tinggalkan komen tau? Harsh words are not allowed.