Jum IMVU?

Jom IMVU?
Hye >.< Korang rasa bosan takk? Rasa tak tau nak buat apa ? Jum main game IMVU ? Serious, pastu korang takk boring dah ! Nak main?
Ok, just follow this :)

Firstly, korang link ni untuk signup imvu-> http://www.imvu.com/signup/index/

IMVU ®





Pastu, korang isi jelhaa apa yang kena diisi .
. Pastu download . That's all . 
Senang kacang goreng je kann ? 

Btw,korang boleh ajak kawan-kawan korang jugak ! 
Hehe ok kalau korang nak tambah friends .

Add ni k? -> ErinMikayla13 (Acc yg slalu active)

Atau ErinSwiftie atau ErinSwiftie13 (Jarang active)

PS:Ada tak diantara korang tau cara remove balik furniture?
Terletak boat dalam bilik T^T Malu seyh bila orang datang rumah ada boat . Dua pulak tu .w. , kalau sesapa tau, bgitau kat fb saya k? Thanks .

No comments:

Post a Comment

Annyeonghaseyo! Terima Kasih kerana sudi membaca :) Jangan lupa tinggalkan komen tau? Harsh words are not allowed.