Cara Download Lagu/Video Dari Youtube

Cara Download Lagu/Video Dari Youtube
Hye there ! Bosan seyh cuti sekolah ni -,- Okay-ii bagi korang yang nak download lagu utk hilangkan rasa bosan tu bacalah sampai habis :) .

Btw,bukan korang je yang suka download lagu/video , owner blog ni pun jugak xD
Yelhaa supaya senang bila takde internet boleh dengar dari laptop terus kan ? 
Ok kat bawah ni tempat download yang saya selalu guna :).

1.YoutubeInMP4
Saya paling suka guna ni sebab laju . Kalau download lagu ts sometime just take 1 until 2 minute(s) only . 
Pergi sini -> http://youtubeinmp4.com/

2.Keepvid
Ni pun paling saya suka dulu tapi saya guna yang no1 tu . Sama gak laju juga tpi kalau video yang panjang macam Speak Now Tour Full akan amik masa 3-4-5 jam . Hahaha saya sanggup tunggu k ?
Pergi sini ->http://keepvid.com/


3.ClipConverter.cc
Ha yang ni pun laju juga , just saya guna untuk beberapa lagu sebelum saya beralih ke YoutubeInMP4 . Yang istimewanya disini,korang boleh pilih nak MP3,mp4 atau lain2 .
Pergi sini ->http://www.clipconverter.cc/

Oklha , harap dapat bantu korang ! Bye :)
YouTube In MP4 LogoYouTube Convert and Download

No comments:

Post a Comment

Annyeonghaseyo! Terima Kasih kerana sudi membaca :) Jangan lupa tinggalkan komen tau? Harsh words are not allowed.