Freebies:Chibi One Direction

Freebies:Chibi One Direction
Hye ! Kali ni nak bagi chibi one direction ;D Dulu, saya minat juga and merupakan directioner . Tapi dah quit, and jadi swiftie pula :) Ni, saya cari kat GOOGLE and jumpa banyak chibi comel-ii . Tapi saya tak transparent kan tau . Dah suntuk masa , esok sekolah xD . Inshaa allah mungkin freebies chibi akan datang akan di transparent kan :) Okayy, sekarang tengoklha chibi 1D yang comel-ii ni , hehe mesti susah nak pilih, sebab saya dah letak semua yang comel ;D Cepat amik cepat xP


No comments:

Post a Comment

Annyeonghaseyo! Terima Kasih kerana sudi membaca :) Jangan lupa tinggalkan komen tau? Harsh words are not allowed.