Tutorial Cara Tukar Cursor



Assalamualaikum guys :)

Mesti jelous kan bila terjumpa blog orang tu ada cursor yang lawa-ii and comel lote.Dun worry my dear , korang pun boleh lah :) Follow tuto ni okay?

First cari kode bawah ni
body {

Then,kat bawah kode body mesti ada code lebih kurang bawah ni kan?*check anak-anak code bawah body tuh*
cursor: url(URLCURSORSEKARANG), progress;}

Nota kaki :
Merah :Padam code tu dan gantikan dengan URL cusor yang baru

Preview and Save !**Kalau korang tak tahu nak cari kat mana cursor,korang boleh tengok freebies cursor yang saya dah sediakan :)

No comments:

Post a Comment

Annyeonghaseyo! Terima Kasih kerana sudi membaca :) Jangan lupa tinggalkan komen tau? Harsh words are not allowed.