Tutorial Letak Rainbow Text Kat Blog Korang



Assalamualaikum..It's tuto time !

Rainbow Text / Yup, text yang berwarna-warni macam rainbow lah. Nak buat tak ? Tengok bawah ni untuk tengok live preview rainbow text ni macam mana.

Live Preview

Untuk buat rainbow text just click this link-->http://www.glitter-graphics.com/generators/rainbow.php

Bila dah buka, isi jelah tempat kosong tu dengan ayat yang korang nak .



Click button "Generate Code!". Nanti dia akan bagi dua code, korang ambil code yang first tu okay ?

Save!

No comments:

Post a Comment

Annyeonghaseyo! Terima Kasih kerana sudi membaca :) Jangan lupa tinggalkan komen tau? Harsh words are not allowed.