Tutorial Letak Navigation Bar Bawah Header

Tutorial Letak Navigation Bar Bawah Header
Assalamualaikum and hye ! Berdasrkan tajuk di atas,sesetengah blogskin navigation bar dye ada kat sidebar kan? And pada korang yang nak taruk benda tu kat atas *mcm saya punye* follow tuto ni sampai habis k? =Backup ur template first=

1.Cari code bawah ni .
<tbody><tr>
2.Dah jumpa ? Pastu alih kan code navigation korang tu , then put it bawah code <tbody><tr> .

3.**Kalau korang nak tambah backgroud kat belakang dye . Copy code bawah ni then paste kan kat bawah <tbody><tr>
<center><div style="background:url(URLBACKGROUND);padding-top:10px;padding-bottom:10px;  border-radius:0px;width:900px;">
Biru : Tukar dengan URL background yang korang nak ^^
Merah: Adjust dengan width blog korang ^^

4.Preview dulu kalau jadi Save ! ^^

No comments:

Post a Comment

Annyeonghaseyo! Terima Kasih kerana sudi membaca :) Jangan lupa tinggalkan komen tau? Harsh words are not allowed.