Tutorial Tukar Warna Perkataan BOLD



Assalamualaikum .. It's tuto time !

Jom tukar warna BOLD blog korang dengan warna yang pilihan korang nak? Warna hijau, pink , oren , biru , merah dan lain-lain lagi . Sebelum tu klik sini dulu untuk decide code warna yang korang nak .
Follow je tuto yang mudah sangat ni ,

Template and search code bawah ni.
b { atau bold {
Bila dah jumpa kat bawah code tu ada macam bawah ni kan?
b { color:#FFBBBB;font-weight: bold; } 
 Gantikan yang warna MERAH atau code warna tu dengan code warna yang baru korang pilih tadi.

Preview and Save !


No comments:

Post a Comment

Annyeonghaseyo! Terima Kasih kerana sudi membaca :) Jangan lupa tinggalkan komen tau? Harsh words are not allowed.