TUTORIAL MEMBUAT BUNGA SAKURA BERGUGURAN DI BLOGSKIN



Assalamualaikum..ada yang tak tido lagi ke? 

Dah lama gila dah tak update tuto kan sampai dah penuh dengan sakura habuk dah . Ehh lupa pula yang kita nak buat pasal bunga sakura berguguran di blog korang *eceeh ayat* . Korang takk payah susah-susah nak pergi Jepun tengok bunga sakura tu, tau tak kat blog korang pun ada ? Tapi kalau nak bunga sakura tu ada kena follow tuto ni dulu.

Search code bawah ni.
</table></body></head></html>atau
</body> 
Lepas korang dah jumpa , copy pula code bawah ni dan paste kan kat bawah code yang korang search tadi.
<script type="text/javascript" src="https://sites.google.com/site/jeritanblog/javascript/sakura3.js"></script> 
Save !

No comments:

Post a Comment

Annyeonghaseyo! Terima Kasih kerana sudi membaca :) Jangan lupa tinggalkan komen tau? Harsh words are not allowed.